Filial Hallå Hund

Sommaruppehåll – till HallåHund i Hyssa kommer vi först torsdag 31 augusti.

hhbild
Vi är stolta att kunna erbjuda en filial i Hallå Hunds lokaler i Hyssna.

Vi kommer vara på plats hos Hallå Hund varje torsdag kl 15.00 – 19.00 från och med 21 april 2016. Här kan vi ta emot patienter för enklare åtgärder och behandlingar.

Vi kommer att ha möjlighet att ta olika blod-, urin- och cellprover för att svara ut dem nästa dag.

Om proverna skickas till externt lab tar det lite längre tid förstås.

Om mer omfattande vård eller undersökning behövs, kan patienten remitteras till kliniken i Mölnlycke.

Vi tycker att detta samarbete ger en unik möjlighet att kombinera sjukvård, med aktivitet och träning för den friska hunden. Nedan följer en beskrivning av verksamheten hos Hallå Hund.

 

logoHallaHund
HallåHund är ett hundcenter med visionen att vara en mötesplats för alla som vill ha roligt med sin hund! Vi erbjuder kurser inom de flesta grenar, allt från valpkurs och vardagslydnad till tävlingsinriktade kurser. Vi vänder oss till såväl ”den vanliga” hundägaren som till dem som tränar och tävlar, allt från nybörjarekipage till elitekipage.

Våra instruktörer är alla välutbildade och erfarna, hos oss får man bara ha kurs i de ämnen man verkligen brinner för! Vi har även en egen beteendeutredare som du kan kontakta om du behöver hjälp med ett specifikt bekymmer, t ex hundmöten, ensamhetsträning, aggression, hantering, mm.

Förutom kurser både inne och ute anordnar vi föreläsningar samt erbjuder uppvärmda lokaler för uthyrning till träning och tävling. Vi har två inomhushallar, en på ca 320 kvm och en på ca 200 kvm, som vi även hyr ut per timma till privatpersoner och grupper. I den större lokalen finns det bl a agilityhinder som ingår i hyran.

Utomhus har vi en inhägnad grusplan på ca 800 kvm och en inhägnad hage på ca 2.500 kvm, samt tillgång till fina marker för t ex jaktapportering och viltspår.

Vi har också en välsorterad butik, HallåHundShopen, där du hittar foder, leksaker, tillbehör, vårdprodukter, mm till din hund och vi har också jakt- och fritidskläder från bl. a. Chevalier, Ivanhoe och Arrak.

Läs mer om oss på vår hemsida där du även hittar vårt kursutbud, www.hallahund.se
Välkommen till oss på HallåHund!

Marja-och-Sparwen-3 Marlene-och-Stolla

Butik jakthörna och kassa GetAttachment