Välkommen till oss på

Råda Bot Hund & Kattklinik

 

Måndag-Torsdag Kl.8-18

Fredagar Kl.8-15

 

031-788 36 00

 

Veterinärklinik med specialistkompetens

Vi som jobbar på Råda Bot har tillsammans många decenniers erfarenhet från vård på olika djursjukhus.  Många av oss har arbetat tillsammans tidigare och delar vision om hur vi vill att en smådjursklinik ska vara och verka.

På Råda Bot vill vi arbeta nära patienten och ägarna, för djurets bästa. Patienterna hanteras alltid lugnt och tryggt och vi anpassar oss efter de olika individerna. Vi i personalen är även utbildade och duktiga på beteende hos både hund och katt. Efter vård hos oss får ni alltid ett personligt hemgångsråd med information riktat just till ert djur.

Vår djurklinik är belägen i Råda industriområde, Metallvägen 5, 435 33 i Mölnlycke, bara 10 minuters bil- eller bussresa från centrala Göteborg. Den är mycket välutrustad, och vi utför de flesta förekommande undersökningar och operationer. I de fall vi inte har möjlighet att utföra en åtgärd som behövs, är vi fria att remittera till den veterinär eller djursjukhus vi anser bäst lämpade för just den undersökningen eller åtgärden. I och med att vårt journalsystem är molnbaserat kan vi remittera även utanför öppettider, och skicka djurets journal i förväg.

Drop-in för akutfall varje morgon mellan Kl.8-9. 

Drop-in för vaccination varje Onsdag mellan Kl 15-17.

Följ länk för mer information: Drop-in/Öppen mottagning

Under klinikens öppettider svarar vi i telefon på allehanda frågor kring ditt djur. Utanför öppettiderna finns möjlighet att ringa oss för att rådfråga om akuta problem som inte kan vänta tills kliniken öppnar.