Mån - Tor: 08-18, Fre: 08-15, Lör - Sön: Stängt

Metallvägen 5, 435 33 Mölnlycke

Må - To: 08-18| Fr: 08-15 | Lö - Sö: Stängt

Metallvägen 5, 435 33 Mölnlycke

Välkommen på Drop-in hos oss på
Råda Bot Hund & Kattklinik

Varje vardag mellan Kl. 8-9 har vi öppen mottagning

Detta innebär att ni kan söka vård för ert akut sjuka djur utan tidsbokning samt för vaccinationer och avmaskning inför resa.

Ni är välkomna att söka för t.ex.. sårskador från kvällen innan, akuta hältor, akuta magproblem m.m. Ibland kan väntetiderna bli långa beroende på hur många som söker till oss, men vi gör vårt allra bästa att ni ska få hjälp under dagen.

Vid långvariga bekymmer så som hudproblem, allergier, hältor som inte blir bättre så rekommenderar vi att ni bokar en tid. På så sätt kan vi förbereda oss, läsa på om ert djur samt begära journalkopior från tidigare besök hos andra kliniker.

Under öppen mottagning har vi även mottagande av dagens operationspatienter. Ni som söker vård under öppen mottagning tar vi i turordning, men operationsfallen går först. Vissa dagar är det mer patienter än andra, vilka dagar är svårt att svara på.

Utöver ordinarie debitering tillkommer även akutavgift om 300kr. Detta gäller inte vaccinationer och avmaskning.

Varje Onsdag mellan Kl. 15-17 har vi drop-in för vaccination

Ni får då träffa en veterinär som undersöker er katt och hund, att individen är frisk för att kunna vaccineras.

Tänk på att det kan vara väntetid vissa Onsdagar och att det enbart gäller vaccination. Vid andra bekymmer behöver ni boka en enskild tid eller söka under vår öppen mottagning på morgnarna.

Rulla till toppen