Mån - Tor: 08-18, Fre: 08-15, Lör - Sön: Stängt

Metallvägen 5, 435 33 Mölnlycke

Må - To: 08-18| Fr: 08-15 | Lö - Sö: Stängt

Metallvägen 5, 435 33 Mölnlycke

Filial Hyssna

Filial Hyssna – för tillfället inga planerade tillfällen!

Filial HallåHund i Hyssna

Vi är på plats på HallåHund i Hyssna första Torsdagen varje månad mellan Kl. 16-19.
Veterinär är på plats alla tillfällen och vi erbjuder framför allt friskvård så som vaccination, ID-märkning med chip, kloklipp, utfärdande av pass, återbesök för t.ex. stygntagning efter operation och tandkoll.
Om mer omfattande vård eller undersökning behövs, kan patienten remitteras till kliniken i Mölnlycke.
Tidsbokning sker via telefon, 031-788 36 00.

Vi tycker att detta samarbete ger en unik möjlighet att kombinera sjukvård med aktivitet och träning för den friska hunden på HallåHund.

Vad är Filial HallåHund i Hyssna

HallåHund är ett hundcenter med visionen att vara en mötesplats för alla som vill ha roligt med sin hund! Vi erbjuder kurser inom de flesta grenar, allt från valpkurs och vardagslydnad till tävlingsinriktade kurser. Vi vänder oss till såväl ”den vanliga” hundägaren som till dem som tränar och tävlar, allt från nybörjarekipage till elitekipage.

Våra instruktörer är alla välutbildade och erfarna, hos oss får man bara ha kurs i de ämnen man verkligen brinner för! Vi har även en egen beteendeutredare som du kan kontakta om du behöver hjälp med ett specifikt bekymmer, t ex hundmöten, ensamhetsträning, aggression, hantering, mm.

Förutom kurser både inne och ute anordnar vi föreläsningar samt erbjuder uppvärmda lokaler för uthyrning till träning och tävling. Vi har två inomhushallar, en på ca 320 kvm och en på ca 200 kvm, som vi även hyr ut per timma till privatpersoner och grupper. I den större lokalen finns det bl a agilityhinder som ingår i hyran.

Utomhus har vi en inhägnad grusplan på ca 800 kvm och en inhägnad hage på ca 2.500 kvm, samt tillgång till fina marker för t ex jaktapportering och viltspår.

Vi har också en välsorterad butik, HallåHundShopen, där du hittar foder, leksaker, tillbehör, vårdprodukter, mm till din hund och vi har också jakt- och fritidskläder från bl. a. Chevalier, Ivanhoe och Arrak.

Läs mer om oss på vår hemsida där du även hittar vårt kursutbud, www.hallahund.se
Välkommen till oss på HallåHund!

Rulla till toppen